Op 1 februari is Jeroen Nicolaï begonnen als senior front-end developer bij onze klant Bluedesk in Alkmaar.

Bluedesk is een full-service internetbureau met specialisaties op het gebied van e-business, e-commerce, intranet /extranet, mobiele toepassingen en online marketing.

Ook voor ons is Jeroen een bijzondere match. Niet omdat hij leidt aan insomnia, daar hebben namelijk meer top developers last van ;-). Wel omdat hij door een ongeluk een dwarsleasie heeft opgelopen.

Jeroen: “Priman heeft mij in contact gebracht met Bluedesk, een erg leuk bedrijf dat precies matchde met mijn wensen voor een nieuwe werkgever. Spannende projecten, aandacht voor de mensen zelf en dat allemaal op rol afstand. Ik werk hier nu twee maanden maar voel mij al echt onderdeel van het team. Karin heeft mij super begeleid in het sollicitatie traject!”

Hendrik-Jan de Boer, mede-eigenaar en directeur: “Wij zijn hét internet bureau in Noordwest-Holland en vooral de laatste jaren sterk aan het groeien, vooral op het gebied van ecommerce. Toch is het ook voor ons de eerste keer dat we een minder valide medewerker in dienst hebben. We hebben voor Jeroen eigenlijk geen enkele bouwkundige aanpassing hoeven maken. We zijn blij met hem. Het is alleen jammer dat hij niet mee kan spelen in ons zaalvoetbal team. Hij is er nog niet maar hij is een goede developer met de juiste instelling en mentaliteit.”

ipad2 referralrecruitment

Omdat Jeroen zo slim was om zich in schrijven in onze talentpool heeft hij ook een mooie nieuwe iPad verdiend.