Certificering

Gebruik van de TMA methode en een eigen TMA Portal vergt de betrokkenheid van tenminste één gecertificeerde TMA professional. Daarvan zijn er inmiddels in Nederland alleen al, meer dan tweeduizend.  Maandelijks starten er nieuwe opleidingen. Ook is er de mogelijkheid om maatwerk in company opleidingen te laten verzorgen.

Inhuur van de expertise

Voor bedrijven en instellingen die van start willen met een eigen TMA Portal is er altijd de mogelijkheid om de benodigde expertise in te huren. PRiMAN is gespecialiseerd levert deze experts vanuit een coach pool met TMA gecertificeerde talent coaches, team coaches en business coaches. De betrokkenheid van onze ervaren experts kan op basis van uurtarief of op basis van een resultaat afspraak met vaste maar flexibele inzet  (bijvoorbeeld 1 dag / week of per maand). Al onze experts werken volgens een gedragscode

Volgen van een opleiding

Wanneer u overweegt zelf of iemand uit de organisatie de opleiding te gaan (laten) volgen houd dan rekening met het volgende.

TMA talent coach

De opleiding tot TMA talent coach is interessant voor P&O medewerkers, recruiters, coaches en consutlants. De opleiding heeft een doorlooptijd van 2 maanden en kent 3 trainingsdagen. Tussendoor oefen je met testkandidaten en bereid je de volgende trainingsdag. De totale investering qua tijd is daarmee ongeveer 50 uur. De opleiding wordt afgesloten met een examen en bij goed gevolg met een certificaat.

Na afloop van de training beschik je over de kennis om TMA gevalideerde matching en ontwikkel adviezen te verstrekken. Daadwerkelijk ontwikkelen van de coaching- en adviesvaardigheid om dit ook goed te kunnen doen vergt dan vooral ervaring: een goede adviseur voert op jaarbasis minstens 50 TMA validatie gesprekken.

TMA team coach

De opleiding tot TMA team coach is een vervolg opleiding van een dag. Deze opleiding is toegankelijk voor TMA team coaches die tenminste een jaar ervaring hebben met het terugkoppelen en valideren van talenten analyses bij minstens 25 sollicitanten en medewerkers. Ook deze opleiding wordt afgesloten met een certificaat en de mogelijkheid zelf team analyses te gaan uitvoeren.

Na afloop van de training beschik je over de kennis om TMA in te zetten bij het trainen en ontwikkelen van teams.

TMA business coach

De opleiding tot TMA business coach is vooral geschikt voor managers, ondernemers en consultants. De opleiding heeft een doorlooptijd van een maand en kent 2 trainingsdagen. Tussendoor oefen je met testkandidaten en bereid je je voor op de volgende trainingsdag. De totale investering qua tijd is daarmee ongeveer 30 uur. De opleiding wordt afgesloten met een examen en een certificaat.

Na afloop van de training beschik je over de basisvaardigheid om TMA gevalideerde uitkomsten te gebruiken bij het begeleiden, beoordelen, en taakgericht te coachen van medewerkers.

Alle TMA gecertificeerde coaches worden opgenomen in het nationale register van TMA methode gecertificeerde professionals dat wordt bijgehouden door de uitgever van de TMA methode.

Overweeg je een opleiding of ben je op zoek naar een goede en ervaring expert? Neem dan contact met ons op!