Gratis Demo

Demo

Wil je graag eens geheel vrijblijvend kennis maken met de instrumenten van de TMA methode middels een test accountonline demo of een talenten analyse vul dan onderstaand formulier in.

Test account

Een test account is een maand geldig. Je kunt dan inloggen in de PRiMAN TMA portal met de rol die het best past bij jouw situatie (medewerker / manager / HR of P&O). Met deze optie kun je de beschikbare functionaliteiten ervaren middels de dashboards.

Online demo

Een online demo is vergelijkbaar met een test account maar we plannen dan een afspraak in van 15-30 minuten waarin een medewerker van ons je via screensharing door de TMA Portal heen loodst.

Talenten analyse

Geef je er de voorkeur aan dat onze vertegenwoordiger je bezoekt voor een goed gesprek over jouw talenten en de mogelijkheden voor jouw organisatie dan is dat ook mogelijk. Ter voorbereiding op dat gesprek sturen wij je dan een uitnodiging voor een Talenten Analyse. Het invullen daarvan neemt ongeveer 45 minuten in beslag. De resultaten van jouw eigen Talenten Analyse komen aan bod in het gesprek met onze vertegenwoordiger die zelf ook een ervaren en gecertificeerd TMA consultant is.

Ja, ik ben geïnteresseerd in de mogelijkheden voor mijn organisatie en wil graag vrijblijvend kennis maken met TMA Portal..

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.