Over ons

Over Priman

PRiMAN (opgericht in 2011 door Jan Prins) is een full service leverancier van Talentgedreven Performance Management oplossingen gebaseerd op de TMA methode. PRiMAN is zowel licentie als business partner en volledig gespecialiseerd in de TMA methode. PRiMAN levert TMA portals  en begeleidt de klant bij de implementatie en een succesvolle inzet.

 

TMA as a service

Onze missie is het leveren van Talentgedreven Management As A Service. Wij leveren niet alleen de techniek maar ook de juiste expertise om van uw investering in talent management een succes te maken. Wij ontzorgen u als klant, zorgen dat u zich kunt blijven richten op uw eigen kerntaken maar daarin wel succesvoller bent doordat u beter kunt inspelen op de drijfveren en talenten van uw medewerkers. De productiviteit van uw organisatie neemt toe het verlies door en verloop en verzuim neemt af. Dat is wat TMA as a Service (TMaaS) voor uw organisatie betekent.  Met deze aanpak zijn wij vooral succesvol bij jonge bedrijven (bijvoorbeeld in de IT en zakelijke dienstverlening). 

 

 

TMaaS in de praktijk 

Met TMaaS voegen we het beste van beide werelden samen. De beste talentmanagement technologie van TMA in combinatie met de beste talent experts van PRiMAN. 

Met TMaaS leveren we niet alleen de licenties en dienstverlening maar nemen we ook verantwoordelijkheid voor het te behalen resultaat op basis van een vaste prijs / prestatie. 

TMaaS is een managed service waarbij u als klant aan de knoppen zit en toegang heeft tot alle data en dashboards die u nodigt heeft bij uw dagelijks operationeel management. 

Onze TMaaS talent coach zorgt ervoor dat uw medewerkers zelf verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen voor hun eigen talent ontwikkeling.

De TMaaS business coach stimuleert en ondersteunt leidinggevenden om het maximale te halen uit het talent van hun ondergeschikten. 

 

TMaaS vanuit klant perspectief

Uw organisatie klaar voor de uitdagingen van deze tijd waarin het maximaal uitnutten van het talent van de mensen en zorgdragen voor een sterke bedrijfscultuur gericht op samenwerking in teams de belangrijkste productiefactoren zijn geworden. 

Reductie van het verloop en verzuim en verhoging van de productie per medewerker omdat we uitgaan van het principe dat alleen intrinsieke gemotiveerde mensen waarde toevoegen aan de organisatie. 

Besparing op overhead. Onze talent en business coaches melden zich alleen als u ze nodig heeft. Ze creëren geen werk maar nemen u werk uit handen. 

Uitsluitend inzet van gecertificeerde en ervaren talent en business coaches, die niet sec zijn gericht op het voeren van ‘een goed gesprek’ maar op het realiseren van een transformatie naar het nieuwe werken. 

Rendementvolle investering besparing in overhead (€500,- per medewerker/jaar) , reductie van de verzuim (- 20%), preventie van burn out, geringer verloop (-10%) en hogere productiviteit per medewerker (+5%).  

Vrijblijvend kennismaken?

Vraag een demo account aan of begin eens met een analyse van uw eigen talenten. In een persoonlijk gesprek bespreekt onze  vertegenwoordiger dan de resultaten van uw talent analyse. Vandaaruit komt het gesprek vanzelf en op natuurlijke wijze bij de behoeften en wensen van uw organisatie.

TMA @ your service!