Rotterdam

TMA @ your service

wij staan voor Customer success !

PRiMAN (opgericht in 2011 door Jan Prins) is een full service leverancier van Talentgedreven Performance Management oplossingen gebaseerd op de TMA methode. PRiMAN is een deelneming van TMA BV en volledig gespecialiseerd in de TMA methode. PRiMAN onderscheidt zich met haar customer succes formule die inhoudt dat we niet alleen het TMA Talent Management System (de portal) leveren maar ook de implementatie en ondersteuning die nodig is om de TMA methode succesvol in bedrijven en instellingen toe te kunnen passen. Bovendien levert PRiMAN – als enige in de markt – TMA ook op basis van een zuivere SaaS formule, dus met verrekening per medewerker per maand.

Jan Prins oprichter PRiMAN

Het dagelijks management van PRiMAN is in handen van Inge van den Burg, die sinds 2022 als customer succes manager aan PRiMAN is verbonden. Naast de directe verkoop en ondersteuning managet Inge de coachpool van een dertigtal zelfstandige TMA gecertificeerde coaches, trainers en consultants die door PRIMAN bij klanten worden ingezet. Het overzicht van alle coaches vind je hier.

Inge van den Burg - PRiMAN customer succes manager

TMA as a service (TMAas) 

TMAas is het ideale product voor bedrijven die op zoek zijn naar een laagdrempelige en makkelijke manier voor hun medewerkers om inzicht te krijgen in hun talenten, te werken aan hun softskills en de onderlinge samenwerking te verbeteren. Bovendien helpt het managers om de talenten van hun teamleden slimmer en effectiever in te zetten. 

Met TMAas krijgen alle medewerkers toegang tot een eigen persoonlijke portal met alle functionaliteit (talent artikelen, talenten delen, talenten feedback en workouts) van de TMA talent ontwikkel omgeving. Managers krijgen daarnaast ook toegang tot de performance dashboards waarmee ze de performance van hun team beter kunnen managen.

TMAas is er 3 in varianten met een oplopend niveau van functionaliteit.  Met de basis variant (Talent Insights) kan ieder bedrijf direct starten. De Talent Performance en Talent Management variant vergen de inzet van TMA gecertificeerde experts.

Als onderdeel van de implementatie richten we voor iedere klant een eigen Saas omgeving in – bereikbaar via een bedrijfsspecifieke URL (www.bedrijfsnaamtalent.nl). Bij aanvang organiseren we voor alle medewerkers een (online) kick-off  met uitleg, toelichting en alle gelegenheid voor vragen. Daarna ontvangt iedereen een uitnodiging om de TMA talenten analyse te doen (TMA170, vergt maximaal 30 minuten). 

Overige condities:

  • Eenmalige opstartkosten €999 (inclusief opstart TMA talentenanalyse voor alle medewerkers) 
  • Managers account €99/jaar, HR expert account €249/jaar 
  • Talent Insights en Talent Performance zijn beschikbaar vanaf 20 medewerkers, Talent Management vanaf 100 medewerkers
  • Volume korting (tot maximaal 40%) vanaf 100+ medewerkers
  • Contract termijn minimaal 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar
  • Optie: Externe coachpool met eigen, voorgeselecteerde talent coaches en maatwerk coachpakketten €499/jaar