Voor wie

Voor specialisten in HR, Recruitment en L&D

Zet mensen in hun kracht 

Herken je onderstaande vragen?

  • Hoe zorg ik voor een inclusief proces om nieuwe medewerkers te selecteren?
  • Hoe breng ik het mentale verzuim omlaag?
  • Wat kan ik doen om het ongewenste verloop terug te brengen?
  • Hoe zorg ik voor een zo goed mogelijk rendement van onze opleidingsinspanningen?
  • Hoe kan ik leidinggevenden ondersteunen bij het ontwikkelen van hun soft skills?
  • Hoe kan ik effectief bijdragen aan een geplande re-organisatie?
  • Hoe zorg ik voor een effectief en eerlijk beloningsbeleid?

Plan een afspraak

team performance

Wij zijn er om jou te helpen met deze vraagstukken.

Deze organisaties werken al met de TMA methode van PRiMAN

Amplitie: van talentontwikkeling tot eerlijk belonen

team performance

TMA is er voor iedereen in de organisatie.

Jij gelooft in de kracht van de positieve psychologie. In een organisatie die eraan werkt om mensen zoveel als mogelijk in hun kracht te zetten. Een organsiatie waarin het draait om je talenten en niet om je afkomst. Een organisatie waarin mensen worden gewaardeerd en eerlijk beloond op basis van hun inzet. Een organisatie met een sterke bedrijfscultuur en duidelijke kernwaarden. Een organisatie waarin het resultaat telt en mensen zonder angst aangesproken kunnen worden op hun gedrag. Kortom: een organisatie die draait om mensen.

De TMA methode biedt jou alle praktische handvatten om jouw organisatie in te richten op basis van de principes van op talent gebaseerd performance management. Van instroom tot uitstroom. Van junior naar senior. Van receptionist tot directeur. Van ingroeien naar uitgroeien. Van waarderen tot belonen. Van plannen tot beoordelen.  Kortom van talent naar performance!

Pak de regie met de TMA methode

De TMA methode is een zogeheten SaaS (Software as a Service) oplossing. Om de toepassing verantwoord te kunnen gebruiken dien je TMA gecertificeerd te zijn. Met onze krachtige customer succes formule ondersteunen we jou bij de implementatie van TMA Methode binnen jouw afdeling, bedrijf of instelling. Wij bieden zowel trainingen als implementatiehulp en advies. Vaak zien we dat een combinatie het beste werkt: een ervaren TMA consultant maakt dan als projectleider of adviseur deel uit van jouw implementatie team. PRiMAN beschikt over een netwerk van +/- 30 ervaren en deskundige freelance professionals die beschikbaar zijn om klanten te ondersteunen bij implementatietrajecten of in geval van uitbesteding van coachingstrajecten of teambegeleiding.

De basistraining die opleidt tot gecertificeerd TMA coach beslaat 3,5 dag en kent een doorlooptijd van +/- 6 weken. De training kan zowel online als fysiek (in Utrecht of Deventer) worden gevolgd en is zowel beschikbaar in het Nederlands als in het Engels. Na succesvolle afronding van deze training is er een vervolgtraining mogelijk die opleidt tot gecertificeerd TMA team coach. PRiMAN verzorgt de training niet zelf maar kan wel garanderen dat je snel mogelijk kunt beginnen aan je opleiding.

Alternatief voor de open inschrijving is het organiseren van een in company opleiding. Dat heeft als voordeel dat er maatwerk mogelijk is met de planning (en met bijvoorbeeld oefenmateriaal) en dat deze intern (op de eigen lokatie) georganiseerd kan worden. Een in company training is aantrekkelijk vanaf 4 of meer deelnemers en leidt tot een zelfde niveau van certificering.

Voor alle (oud-)deelnemers verzorgt PRiMAN halfjaarlijkse intervisie sessies. Met deze gratis(!) sessies die uitsluitend toegankelijk zijn voor deelnemers die via PRiMAN zijn opgeleid borgen we dat jouw kennis van de TMA methode up-to-date blijft en bouw je zelf aan een kennisnetwerk van collega’s in vergelijkbare rollen.

Plan je training

TMA methode managers

De interne Academy leidt recruiters, HR business partners en L&D professionals op tot TMA gecertifceerd coach (3,5 dag). Mogelijke vervolg opleidingen zijn de TMA gecertificeerd team coach (1 dag) en STYR gecertificeerd consultant (1 dag). Het succesvol afronden van de opleiding ontsluit de bijbehorende functionaliteit in het TMA Talent Management Systeem (TMS).

Gestructureerd werken aan competentieontwikkeling en talentmanagement

Irene van der Veen, HR manager Bolidt

“We hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van de TMA methode. Wat ons aansprak is dat die er op gericht is om ons op een positieve manier te helpen om mensen en de organisatie te ontwikkelen. Het is eenvoudig in gebruik en volledig digitaal ondersteund.”

Irene van der Veen, HR manager Bolidt

Plan een advies gesprek of vraag een demo aan