Werk thuis aan je talent

Werk thuis aan je talent

Een Talent en Motivatie Analyse (TMA) is een prachtig hulpmiddel om op basis van een analyse van jouw drijfveren je talenten inzichtelijk te maken. Dat is nuttig want je bent het meest effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij je ware aard ligt. Alleen als je werk doet wat in lijn ligt met je talenten zul je de beste versie van jezelf kunnen ontwikkelen. Juist in deze tijd van onzekerheid, bezinning en herstructurering is het doen van TMA daarom een uitstekende investering in jezelf. 

Een TMA doe je gewoon online op een moment dat het jou schikt op je telefoon, tablet of computer. Je krijgt een flink aantal dilemma’s voorgelegd en bent er ongeveer 45 minuten mee bezig. Daarna heb je inzicht in jouw scores op in totaal 22 drijfveren welke zijn verdeeld over 6 dimensies. Op basis hiervan genereren we een overzicht van jouw talenten, die weer worden vertaald in jouw kernkwaliteiten en mogelijke valkuilen. Ook wordt de ontwikkelbaarheid van de 45 meestgevraagde competenties vastgesteld. 

Na afloop krijg je een Talenten en Competentie Paspoort dat je net als een echt paspoort kunt gebruiken om jezelf te identificeren, bijvoorbeeld als bijlage bij je CV.  Als je wilt (of moet) gaan solliciteren, check dan of de competenties die gevraagd worden overeenstemmen met de competenties die bij jou makkelijk ontwikkelbaar zijn. Als je in je huidige functie weinig betrokkenheid bij het werk ervaart, heeft dat er waarschijnlijk mee te maken dat je geacht wordt competenties te laten zien waar je weinig aanleg voor hebt.

Al eerder een TMA talentenanalyse gedaan? Doe hem dan nog eens: extra verhelderend.

Vandaag introduceren we de optie om het aanvullende talentgesprek met een speciaal hiervoor opgeleide en gecertificeerde talent coach via een video call ook online te doen. Zo’n talentgesprek wordt altijd als buitengewoon nuttig ervaren maar vergde tot dusverre een fysieke afspraak. Dat is dus nu niet meer nodig. Dat geeft jou meer flexibiliteit en bespaart onze talent coach reistijd. Vandaag hebben we ook besloten dat we dat voordeel aan onze klanten gaan geven. Juist omdat we denken dat we daarmee onze bijdrage aan de bestrijding van de Corona crisis kunnen leveren.   

Het online talentgesprek met je talent coach helpt je om een nog beter inzicht in je drijfveren te krijgen en je leert waarom de uitkomsten zo zijn als ze zijn en wat dat voor jou betekent. Bovendien helpt jouw talent coach je om de vertaalslag te maken naar jouw situatie. Het aanvullende online talent gesprek (duur ongeveer 1,5 uur) helpt je bij het maken van keuzes over je professionele ontwikkeling, loopbaan en carrière. 

Wat niet verandert is dat je na afloop het online talentgesprek een uitgebreide rapportage ontvangt met daarin een diepgravende analyses van jouw 22 drijfveren vertaald naar jouw kwaliteiten en valkuilen. Ook maken we in dat rapport een vertaalslag naar de voor jou effectieve leer-, management-, en communicatiestijl en krijg een aantal persoonlijke ontwikkelsuggesties. Op basis van het online gesprek schrijft je talent coach in het rapport een persoonlijke conclusie in de vorm van een match en ontwikkeladvies. Bovendien krijg je een jaar lang toegang tot onze talent ontwikkel portal met nog veel meer persoonlijke tips en ontwikkelsuggesties.

Normaliter kost een TMA talent en motivatie analyse inclusief aanvullend talentgesprek €750. Met een online talent gesprek geven we je daar 33% korting op! Een complete Corona bestendige TMA talent en motivatie analyse kost je nu dus maar €499,-.

Heb je geen behoefte aan een online talent gesprek dan kun je er ook voor kiezen om de TMA talent en motivatie analyse te doen zonder talent gesprek. Je krijgt dan wel het inzicht in jouw drijfveren, talenten en competenties maar zonder de vertaling daarvan naar jouw persoonlijke situatie. Dan ben je voor €299,- klaar. Ook deze aanbieding geldt zolang als de contact beperkende maatregelen gelden.

Wil je dit moment aangrijpen om echt een verandering te bewerkstelligen dan raden we je aan de talent en motivatie analyse te combineren met een competentie analyse op basis van 360º feedback. Op basis van de input van zowel de talent en motivatie analyse (waar heb je talent voor?) als de competentie analyse (waar ben je goed in?) helpt je talent coach je om een Talent Ontwikkel Plan op te stellen zodat je je kunt ontwikkelen in een richting en op een manier die bij jou past. Je hebt dan 2 online sessies met je talent coach. Zo’n compleet traject kost je €999,-.

Of bel ons direct op 010 3409955 !