Organisaties succesvoller maken door ze meer te laten sturen op de talenten van hun medewerkers. Dat is onze missie en daar gaan we ook in 2013 volop mee door vanuit het uitgangspunt dat iedereen talenten heeft, alleen niet voor elke functie.

Voor een ieder is het belangrijk om te ontdekken wat je talenten zijn. Wat zijn je sterke kanten? Waar zitten je allergie zones? Waar krijg je energie van? Zonder dat zelfinzicht functioneert iedereen sub-optimaal.

Voor leidinggevenden geldt dat net zo goed natuurlijk. Als manager heb je niet de alleen de verantwoordelijkheid voor je mensen, maar ook de opdracht een maximaal resultaat met je team te halen. Mensenkennis helpt dan enorm.

En dat is precies waar wij ons op richten. Met nog meer focus dan in het afgelopen jaar, zullen we ons in 2013 richten op het inzichtelijk, voorspelbaar en meetbaar maken van gedrag als basis ingrediënt van team en persoonlijke performance.

In de TMA methode hebben wij een krachtige tool gevonden om op deze zachte kant van het managementvak keiharde resultaten te laten zien. Als gecertificeerd business partner en geaccrediteerd delivery partner van de TMA methode kunnen wij zowel kleine bedrijven als grote organisaties helpen.

Afgelopen jaar wisten we onze omzet te verdubbelen. Onze klanten gaven ons de kans onze visie in de praktijk te brengen. Daar zijn we dankbaar voor en daar gaan we graag met nog meer energie en toewijding mee door in 2013.

Hoogtepunten van 2012:

Dieptepunten waren er natuurlijk ook. We verloren een grote aanbesteding en een goede relatie koos toch voor een concurrerende oplossing. ‘Success is the ability to move from one failure to the other without losing enthousiasm‘ zei Winston Churchill. Daarom is ons voornemen om in 2013 gewoon lekker op deze weg voort te blijven gaan.

Als je het nieuws volgt ben je misschien weleens geneigd anders te denken, maar mijn overtuiging is dat we aan de vooravond staan van een geweldige nieuwe tijd. Een tijd waarin kennis geen macht meer is en vaardigheden ook steeds minder belangrijk worden. We gaan een periode in waarin persoonlijkheid en dus je talenten de basis wordt voor waarde creatie. Talent performance: dat ben je zelf!

Ik wens iedereen een mooi 2013! En bedenk: alles waar je aandacht aan geeft groeit.

Europa in het net begonnen jaar 2013

Europa in het net begonnen jaar 2013. Met Nederland als opvallend lichtpunt.