Sybren van der Schaar

Mijn missie is mensen ondersteunen om meer invloed op hun leven te krijgen.

Sybren van der Schaar

Sybren van der Schaar

Sybren van der Schaar (1964) is geboren in Friesland en sinds 1990 wonend en werkzaam in de Randstad. Sybren’s  specialiteit is het ontwikkelen van authenticiteit op zowel menselijk als op bedrijfsniveau. Authenticiteit zorgt voor herkenbaarheid en versterkt het onderscheidend vermogen. Belangrijk aandachtspunt waar Sybren veel waarde aan hecht is dat er duidelijke keuzes worden gemaakt. De ontwikkeling van een krachtig herkenbare inspirerende identiteit is  volgens Sybren de essentie van een mens en/of bedrijf.

Waarom doe je dit werk?

All vroeg in mijn leven ontdekte ik mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling. Die passie heb ik de afgelopen 25 jaar in diverse management functies en als trainer en coach ingezet. Mijn unieke kwaliteit is om persoonlijke ontwikkeling op een procesmatig wijze te benaderen wat ervoor zorgt dat je snel de volgende stap kunt zetten in je leven.

Als kwartiermaker van verschillende technologische start-ups, waarvan 2 spin-offs van TNO/TPD heb ik geleerd hoe belangrijk de menselijke factor voor succes is. Niet het product of dienst is bepalend maar de staat van persoonlijke ontwikkeling van de mens. Deze kennis heb ik vervolgens met succes toegepast tijdens mijn interim opdrachten in technologische productieomgevingen door me te focussen op persoonlijke ontwikkeling met als resultaat een hogere productiviteit, lager ziekte verzuim en toegenomen bevlogenheid van de medewerkers.

Mijn kwaliteiten komen het beste tot zijn recht bij personen die een hoge gevoeligheid hebben met een nuchtere spirituele interesse die willen leren hoe ze zichzelf meer in de wereld kunnen neerzetten zonder zich te verliezen.

Specialiteiten:

  • Boeddhistische  psychologie
  • Kennis van de man/vrouw dynamiek (gender intelligentie)
  • Persoonlijk leiderschap
  • Bedrijfskunde
  • Sociale innovatie
  • Communicatie in verbinding
  • Talent management

Ik ben geaccrediteerd consultant van de TMA™ Methode en heb kennis van – en ervaring met- methoden en technieken op het gebied van management, persoonlijke ontwikkeling, training en coaching.

Kandidaten over Sybren

Zeer tevreden. Persoonlijk inzicht vergroot en getoetst. Sybren nam veel tijd voor de nabespreking (Hanneke)

Zeer tevreden. Goede uitleg over relatie tussen de verschillende onderdelen en hoe ze in relatie tot elkaar staan. (Sabine)

Zeer tevreden. De bereikbaarheid, betrokkenheid, informatie en toelichting waren prima in orde. (Mark)

Zeer tevreden. Duidelijke uitleg en praktijk voorbeelden. (Nathalie)

Zeer tevreden. Het was een prettig gesprek met een goede terug koppeling. (Rense)

Zeer tevreden. Rustig, opbouwend, eerlijk. (Barbara)

Zeer tevreden. Een zeer vakkundig en bekwaam persoon is Sybren. (Pascal)

Zeer tevreden. Sybren heeft een bijzondere visie op de inzet van talent en werk. Dit is zeer inspirerend te noemen. (Amanda)

Tevreden. Veel uitleg nog bij juiste interpretatie. (Jacob)

Bron: kwaliteitsmonitor

Hij is vader van 2 kinderen en deelt zijn leven met Irma Lamp. Hij is een enthousiaste schaatser/skeeler/skiër en geniet graag van de natuur.

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.