Dat is de overtuiging waarmee wij ons werk doen. Als manager haal je het meeste rendement uit het talent van je medewerkers als je inspeelt op hun drijfveren.

Immers succesvol zijn lukt alleen met intrinsiek gemotiveerde mensen! En dat is waar wij ons bij PRiMAN (met coaches, trainers  en adviseurs) dagdagelijks mee bezighouden. Dus met vragen als:

  • Wat drijft jou en hoe realiseer je een werkomgeving die werkt voor jou?
  • Hoe haal je maximaal rendement uit het talent dat je hebt rondlopen?

En dat begint natuurlijk al bij de selectie:

  • Hoe voorkom je miskleunen bij de aanname van nieuwe collega’s?

Als dat een vraag is waar je tegenaan loopt, kijk dan eens op testjesollicitant.nl

Bij PRiMAN geloven wij dat talent management alleen werkt als het de aandacht en focus van het management heeft. De stijl van leidinggeven is daarom essentieel. Wij zien – en dat wordt ook ondersteund met wetenschappelijk onderzoek – dat een dienende stijl het meest effectief is. Het is alleen geen eenvoudige stijl omdat het continue afwisselen van de rollen van leider, manager en coach lastig is omdat de meeste mensen maar talent hebben voor 1 van deze 3 rollen.


Op de website van het boek Dienend Leidinggeven kun je niet alleen het eerste deel gratis downloaden maar ook een gratis test doen om te achterhalen hoe dienend jouw managementstijl is (als je zelf manager bent) of om te kijken hoe dienend jouw leidinggevende is (als je dat niet zelf bent).