Login

Inloggen in de PRiMAN TMA portal

 

Werk je of ben je sollicitant bij een organisatie die wel gebruik maakt van de TMA methode maar geen eigen TMA Portal heeft dan kun je inloggen in de PRiMANtalent portal.

Ook als je in het verleden in opdracht van 1 van onze klanten een assessment hebt gedaan bij ons kun je inloggen en je eigen rapport (opnieuw) downloaden of gebruik maken van de talent ontwikkeling dashboards.

In lijn met ons privacy reglement kan de klant jouw data – als deze meer dan een jaar oud is – niet meer inzien, maar jij als eigenaar van de data nog wel. Desgewenst kun je na inloggen via het privacy center aangeven dat je de data helemaal wilt laten verwijderen. Let erop dat je inlogt met het email adres waarop je destijds de uitnodiging voor de Talenten Analyse of één van de andere instrumenten hebt ontvangen. 

 

Inloggen in een klanten TMA portal

 

Werk je of ben je sollicitant bij een organisatie die klant van ons is maar werkt met een eigen TMA Portal dan kun je inloggen via één van de onderstaande links.

Voor bovenstaande organisaties is PRiMAN verwerker en geen verwerkingsverantwoordelijke. Voor deze TMA Portals geldt het privacy reglement van deze bedrijven.