Talentgesprek met designer en muzikant Evert Bal

Kun je jouw talent wel kwijt in je baan? Hoe krijg je hier zicht op en waarom is het zo belangrijk? Wat zijn jouw drijfveren en hoe kan je daarmee je talent versterken. Jan Prins ging hiervoor in gesprek met de energievolle en gedreven muzikant Evert Bal.

Evert is met de kerk opgegroeid en ontwikkelde daardoor een weerstand tegen autoriteit. Daarmee heeft hij de keus gemaakt als freelancer te werken. Uit de test blijkt dat Evert bovengemiddeld scoort op de drijfveer ontzag. Zo heeft hij respect voor de personen boven hem, het waren de processen en procedures waar hij problemen mee heeft. In het talentgesprek kwam naar voren, dat zijn talent ambitie juist versterkt wordt door zijn drijfveer.

Hoe hij dit oplost: als muzikant optreden voor publiek. Daar kan hij als extraversie persoon al zijn energie in kwijt en het applaus aan het einde geeft hem een bevredigend gevoel. Zijn ambitieuze houding zorgt voor constante gedrevenheid. Versterkt door zijn drijfveer ontzag, waarbij hij respect heeft voor mensen die iets weten neer te zetten. Door het zien welke talenten je beschikt weet je ook wat je zoekt in je werk.

Ben jij benieuwd naar wat er nog meer uit het gesprek kwam? Bekijk de video van de podcast hieronder en abonneer je op het Youtube kanaal van Priman, of luister het hele gesprek op Apple podcast, Google podcast, TuneIN, Podbean of Spotify! Al nieuwsgierig naar wat de TMA methode voor jou of je bedrijf kan betekenen, neem dan contact op met Jan Prins (06-50637235)