VertX zet TMA in voor persoonlijke ontwikkeling van collega's

VertX

We vinden het belangrijk dat mensen doen waar ze talent voor hebben en wat energie geeft. TMA is daarom bij VertX hét startpunt voor persoonlijke ontwikkeling. Het zorgt voor waardevolle gesprekken, verfrissende inzichten en concrete handvatten voor persoonlijke ontwikkeling.

Elise van Beek

Talentmanager, VertX

We zijn met TMA aan de slag gegaan omdat we op zoek waren naar tooling die handvatten geeft bij de persoonlijke ontwikkeling voor onze collega’s. TMA is gebaseerd op positieve psychologie en geeft inzicht in drijfveren en talenten, dit is iets wat ons erg aansprak. Ieder persoon is uniek en hoe kunnen wij zorgen dat mensen hun talenten optimaal benutten? TMA maakt dit inzichtelijk.

"Aha, nu snap ik waarom…" momentjes

Bij VertX gebruiken wij TMA als startpunt voor persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat mensen doen waar ze talent voor hebben en waar ze blij van worden. Iedereen die bij ons start vult daarom een TMA-analyse in. Hierna gaat onze talentmanager met deze collega in gesprek over zijn of haar drijfveren en talenten. Wat geeft echt energie? Welke competenties wil je verder ontwikkelen? Maar ook waar loop je op leeg? De TMA-analyse geeft zelfinzicht en zorgt vaak voor ‘aha, nu snap ik waarom…’ momentjes. Na een halfjaar zetten wij ook een 360 graden feedback analyse uit, zodat we inzicht krijgen in de ontwikkeling van competenties.

Met TMA geven wij doorlopend invulling aan de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Het zorgt voor waardevolle gesprekken en brengt verfrissende inzichten. De TMA analyse zorgt voor inzicht in talenten, de 360 graden feedback geeft inzicht in het daadwerkelijke gedrag. Deze combinatie geeft waardevolle input voor de verdere ontwikkeling van competenties. Online geeft TMA ook veel mogelijkheden. Zo kunnen onze collega’s talenten met elkaar delen, maar ook allerlei online work-outs doen. 

“We vinden het belangrijk dat mensen doen waar ze talent voor hebben en wat energie geeft. TMA is daarom bij VertX hét startpunt voor persoonlijke ontwikkeling. Het zorgt voor waardevolle gesprekken, verfrissende inzichten en concrete handvatten voor persoonlijke ontwikkeling”

Inge van den Burg - PRiMAN customer succes manager

Geïnspireerd door VertX?

Neem gerust contact op met Inge van den Burg, customer succes manager van PRiMAN.

Stuur een email of maak eenvoudig een afspraak met Inge.

Inge van den Burg - PRiMAN customer succes manager

Geïnspireerd door VertX?

Neem gerust contact op met Inge van den Burg, customer succes manager van PRiMAN.

Stuur een email of maak eenvoudig een afspraak met Inge.