Nieuwe release: Talent Management Systeem

Update systeem & webinar 

Continu ontwikkelt het TMA-team nieuwe tools om talenten en competenties van mensen en organisaties te verbinden, selecteren, ontwikkelen en matchen. Het team brengt jou hiervan graag op de hoogte, zodat je TMA optimaal kunt inzetten voor jouw talentmanagement vraagstukken. 

In de nieuwe release is ‘Home’ verder geoptimaliseerd. Zo kun je sneller navigeren naar jouw tools. In de portal zijn nu snelkoppelingen zichtbaar, die je geheel naar eigen inzicht kunt aanpassen.

Verder bieden de dashboards:

  • Nieuwe talentadviezen waarmee een medewerker direct kan worden gecoacht.
  • Eenvoudig switchen tussen individuen en teams.
  • Een meer interactieve en visueel aantrekkelijke omgeving.
  • Uitleg bij alle scores en resultaten.

Op deze manier blijven we ontwikkelen en in de komende focussen wij meer op specifieke talentmanagement tools voor HR, management en medewerkers.

Het upgrade van je management kwam ook terug in de Webinar Talentgericht Managen, die op 25 maart heeft plaatsgevonden. De TMA webinar was een groot succes met een opkomst van ongeveer 900 deelnemers! Voor de mensen die het gemist hebben, is het terug te kijken op het TMA Youtube channel.

De belangrijkste punten die voorbij kwamen:

  1.     Bij talentgericht managen verandert de rol van de leidinggevende van controleren naar faciliteren.
  2.     Niemand is belangrijker dan het team.
  3.     Diversiteit in het team kan pas ontstaan na erkenning van het individu. 

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze webinar en wil je talentgericht managen ervaren in je organisatie, dan bieden wij een Talentmanagement Experience aan. Wil je meer weten over de Talentmanagement Experience of het Talent Management Systeem, neem dan contact op met Jan Prins (06-50637235).