BinnenbeRijk interviewde Mo Jaber, directeur bij I-Interim Rijk, één van onze klanten. I-Interim Rijk werkt zeer succesvol aan complexe programma’s en projecten op het snijvlak van ICT en informatie.

In het interview vertelt Mo Jaber over de oorzaken van het succes. Hij gaat daarbij in op de zware wervings- en selectieprocedure. Standaard onderdeel daarvan is een selectie assessment op basis van de TMA methode. I-Interim heeft ervoor gekozen het assessment niet uit besteden, maar zelf te investeren in een eigen TMA portal en in de opleiding en certificering van de business managers tot TMA methode experts. De logica hierachter is dat selectie de core business is. Vanuit de wetenschap dat het succes van de medewerkers in projecten net zo afhankelijk is van de soft skills als van de hard skills.

Als delivery partner van de TMA methode staat PRiMAN I-Interim Rijk bij op basis van een SLA (service level agreement). Binnen de SLA is PRiMAN verantwoordelijk voor implementatie, functioneel beheer, support, trainingen, workshops, customisatie en advies.

interview interimrijk mo jaber

klik op het artikel voor het hele interview