Sequal Group wil goede mensen leren kennen en aan zich binden

Sequal

TMA is een verademing voor talent en organisatieontwikkeling. Het werk wordt zoveel leuker en de klant zoveel blijer wanneer je dit vanuit je talenten en competenties kunt doen!

Er is bij Sequal Group een continue behoefte om goede mensen te leren kennen en te binden. Het individu en de groepsdynamiek staan hoog in het vaandel. Daarom hebben we gezocht naar een methode die, vanuit een positieve benadering, bijdraagt aan het vinden van de juiste match. Juist de kennis van talenten en de afstemming van talenten over de groep heen maakt TMA voor ons waardevol, voor de eerste stappen en de ontwikkeling naar de toekomst toe.

Sequal Group zocht naar een instrument om talentontwikkeling van de consultants betrouwbaar en gestandaardiseerd te kunnen uitvoeren, de consultant te begeleiden en uit te dagen.

"Door onze positieve ervaringen ontstond behoefte naar meer"

Sequal Group gebruikt TMA:

  • voor talent ontwikkeling op basis van individuele TMA scores en Competentieprofielen.
  • voor het vaststellen en onderhouden van het Sequal Competentie DNA.
  • voor het werven van nieuwe medewerkers.
  • in het buddy-systeem waarbij consultants aan elkaar gekoppeld zijn en elkaar coachen en ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.
  • voor haar academie werkzaamheden voor zowel de klant als ook intern. Dit is de basis voor coaching en ontwikkeling gedurende de academie en daarna.

En Sequal Group gaat de feedback functionaliteit van TMA gebruiken in klantevaluaties.

 

Door TMA zijn organisatie en medewerkers zich meer bewust van elkaars en eigen talenten en competenties en wat dit betekent voor het individu, de organisatie en de klant. Er wordt naast de professionele skills van een consultant ook naar persoonlijke competentie ontwikkeling gekeken. Sequal Group profileert zich als werkgever waar actief ruimte is voor talent en competentie ontwikkeling.

Inge van den Burg - PRiMAN customer succes manager

Geïnspireerd door Sequal Group?

Neem gerust contact op met Inge van den Burg, customer succes manager van PRiMAN.

Stuur een email of maak eenvoudig een afspraak met Inge.

Inge van den Burg - PRiMAN customer succes manager

Geïnspireerd door Sequal Group?

Neem gerust contact op met Inge van den Burg, customer succes manager van PRiMAN.

Stuur een email of maak eenvoudig een afspraak met Inge.