EhrmVision, het bedrijf achter de succesvolle TMA® methode, maakt bekend dat zij PRiMAN Staffing Solutions BV heeft gecertificeerd als delivery partner. Bastian Müller, mede-oprichter en ceo: ‘Nu de vraag naar ons product zo sterk toeneemt hebben wij ervoor gekozen onze eigen inzet vooral te richten op de verdere ontwikkeling van het product en de internationale uitrol. Implementatie bij klanten willen wij zo veel mogelijk over laten aan onze delivery partners. Zij worden verantwoordelijk voor de implementatie van talent gericht competentie management op basis van de TMA® methode bij onze klanten.

Als delivery partner kan PRiMAN bestaande en toekomstige klanten helpen met consultancy, customisatie trajecten, gebruikerstrainingen, interimdienstverlening en eerste lijnssupport. De licentie-overeenkomst sluit de klant rechtstreeks af bij EhrmVision.

Jan Prins, oprichter en directeur van PRiMAN: ‘Vanuit mijn ervaring met werving en interim trajecten ben ik een paar jaar geleden op de TMA® methode gestuit en daar vreselijk enthousiast over geraakt. Ik heb er inmiddels honderden assessments mee gedaan en fantastische resultaten op matchinggebied mee behaald. Op een goed doordacht competentieprofiel is de voorspellende kracht van een TMA® assessment hoger dan de inzet van een gemiddelde proefperiode op de functie.’

PRiMAN zet de TMA® methode inmiddels niet meer alleen in bij selectie maar ook bij ontwikkelingtrajecten en uitstroombegeleiding. Als delivery partner kan PRiMAN haar klanten ook de optie bieden om een eigen TMA® portal in te richten met een eigen competentiemodel.

André Blom, verantwoordelijk voor de internationale uitrol en partner-manager bij EhrmVision: ‘Wij denken dat het belangrijk is dat onze TMA methode niet alleen door HRM wordt gezien als een middel om het maximale te halen uit het beschikbare human capital maar ook door het lijnmanagement. Daarom willen we graag werken met delivery partners die ook kennis van de business hebben. PRiMAN heeft zich inmiddels bewezen als een betrouwbare en deskundige partner in de IT en online markt.’