01a440bb6da632836969484ac696d653b57d396294Wie is Frank Jeene ?

Ik ben sinds 1 november jl. Talentpartner van PRiMAN. Ik ben van oorsprong  P&A opgeleid met een specialisatie naar competentiemanagement. Ik heb meerdere functies vervult binnen het Ministerie van Defensie. Mijn laatste jaren binnen Defensie he ik de functie van organisatieadviseur vervult. Verder heb ik mij beziggehouden met het verzorgen  van uiteenlopende managementtrainingen en het (provocatief) coachen van leidinggevenden.

Mijn Talenten?

Ik ben geïnteresseerd in de mens tegenover mij. Ik luister oprecht en zal er alles aan doen wat binnen mijn macht ligt om de ander te helpen. Ik ben overtuigt dat ieder mens beschikt over talenten en dat zal ik met veel overtuigingskracht duidelijk maken, zonder dat de ander zich ondergesneeuwd voelt. Veel mensen bagatelliseren hun talenten, de ander weet niet eens wat zijn talenten zijn.  Ik ben uitermate gemotiveerd om u te helpen bij uw talentontwikkeling.

Waarom bij PRiMAN?

Priman is een jonge, dynamische organisatie met inspirerende en bevlogen mensen die zich bezighouden met talent performance.  Vanuit mijn achtergrond, kennis en interesse  kan ik mij verder ontwikkelen op gebied van performance management en heb ik toegevoegde waarde voor de organisatie. Het is hier waar ik een bijdrage kan leveren aan het vormgeven van talent performance in de breedste zin van het woord.

Wat mag je van mij verwachten?

Bij PRiMAN mag je van mij het volgende verwachten: het beschrijven van functies, het koppelen van competenties aan functie inhoud. Het in kaart brengen van talenten dmv de TMA-scan en het matchen van het juiste talent op de juiste functie. Per slot van rekening gaat het ook hierom. Een organisatie met een doel welke hij probeert te realiseren met het juiste talent. Matchen is het toverwoord, waarbij een organisatie gebruik wenst te maken van de talenten van zijn medewerker.

Aan welke voorspelling durf jij je te wagen?

Het is mijn voorspelling dat, mede door de afgelopen recessie waarin organisaties moeilijke tijden hebben ervaren en goed personeel heeft moeten laten gaan en de technologische ontwikkelingen, organisaties ertoe gebracht worden om de talenten van hun medewerkers (anders)in te zetten en daardoor het werk anders in te richten.

Het is hierdoor dat organisaties een concurrerende positie krijgen op het wereldtoneel.

TMA is DE methode die hun daarbij op een efficiënte en adequate wijze kan ondersteunen.