Training Selecteren op Performance

Goed werven en selecteren is nog niet zo simpel,  want naast matching gaat het ook om profiling. Welke competenties en drijfveren moet een nieuwe collega eigenlijk precies bezitten? Welke eigenschappen zorgen nou voor die ‘klik’? Als je start met een onduidelijk profiel is de kans helaas groot dat de gekozen persoon niet goed gaat functioneren in de baan. Vergroot je kans om écht succesvolle nieuwe collega’s voor je organisatie aan te nemen met de training Succesvol Selecteren op Performance!

Voor wie?

Voor iedereen die regelmatig mensen aanneemt zoals directeuren, managers, commissarissen, recruiters, HR-/ P&O- professionals, project- en programmamanagers.

Resultaat

Na de training Selecteren op Performance weet je hoe je effectief en goed talent kunt werven en selecteren. Je bent je bewust van de rol van een goed functieprofiel en krijgt handvatten om zelf een accuraat functieprofiel op te stellen. Ook heb je ideeën om een  passender selectietraject in te richten. Welke selectieactiviteit levert het snelst een beeld op over kandidaten? en om zo effectief mogelijk een nieuwe talentvolle collega te selecteren.

Overzicht

  • Trainer: Maarten van der Zanden
  • Duur: halve dag
  • Deelnemers: 6 – 10
  • Lokatie: in company / op lokatie
  • Kosten: vul hieronder je naam en mailadres in je krijgt direct de product sheet  toegestuurd

    Uw voor- en achternaam*

    Uw zakelijke emailadres*

Neem direct contact op met de trainer Maarten van der Zanden (06 – 137 454 44), voor meer informatie, een afspraak of om een vraag te stellen. 

Niet wat u zoekt?

Bekijk ook onze andere performance trainingen.

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.