Team

In het PRiMAN talent team staan de volgende personen opgesteld:

 

Jan Prins

Jan Prins (1968): Oprichter & managing partner (contact).

Zijn motto: performance is mensenwerk. Gespecialiseerd in performance management en sourcing vraagstukken.  Ervaren in lijn, programma management en werving & selectie. Het sterkst in de rol van adviseur, coach en/of interim manager.

Ingenieur in technologie management (TU Eindhoven).  Geaccrediteerd TMA® trainer & examinator.  Meer.

 

 

Oscar van Veen (1974): Associate  partner.

Na 20 jaar bestuurt hij als mede-eigenaar/-oprichter zijn bedrijven Mangrove en recentere startup Notificare meer van op afstand. Zo heeft hij tijd voor zijn passie: Organisaties en hun mensen in lijn krijgen. Zijn motto is eenvoudig: Ze lopen er toch rond, gebruik ze dan ook! En voor de medewerkers: Je loopt er toch rond, doe waar je goed in bent en beter in wil worden!

Drs. in management van verandering (Erasmus Universiteit Rotterdam). Interventiedeskundige, Conflicthantering. Meer.

 

Maarten van der Zanden

 

Maarten van der Zanden (1987): Consultant  (contact)

Gedreven persoonlijkheid met een warme belangstelling in mensen en prestaties. Sportfanaat. Gespecialiseerd in selectie trajecten & assessments. Focus om talent in een juiste omgeving te laten groeien. Actief als selectieadviseur en NLP coach.

Geregistreerd TMA expert. Internationaal NLP certificaat. Meer.

 

 

Maartje Meesters

Maartje Meesters (1975): Consultant (contact)

Al 15 jaar het luisterend oor voor mensen die een volgende stap willen maken in hun loopbaan en voor bedrijven die ondersteuning zoeken in hun werving en selectie proces. Ze is TMA Expert en heeft de laatste jaren veel met talentenanalyses gewerkt. Haar kennis is verbreed door haar opleiding tot Loopbaanbegeleider en Coach.

Geregistreerd TMA expert, Loopbaanbegeleider & Coach. Meer.

 

Sybren van der Schaar

 

Sybren van der Schaar (1964): Talent Partner (contact)

Gespecialiseerd in Lean 3.0 en talent management. Ervaren people manager in technische omgevingen. Stuurt graag multiculturele en multidisciplinaire teams aan. Inzetbaar als personal coach, trainer en interim manager.

Geregistreerd TMA expert. Meer.

 

 

Sonja VlaarSonja Vlaar (1956). Talent Partner 

Energieke senior mentor/coach met brede ervaring op het gebied van talentontwikkeling en leren & ontwikkelen in organisaties. Begeleidt medewerkers en teams met het accent op durven, doen en samenwerken. Legt verbanden tussen cultuur, strategie en leiderschap. Sonja is inzetbaar voor individuele talent-diagnose, teamdiagnose, coaching, team-coaching, intervisie en organisatie-advies. Geregistreerd TMA expert. Meer.

 

 

Michelle van LeenMichelle van Leen (1975), Assciate Partner

Ervaren, allround HR Consultant. In combinatie met een achtergrond als corporate antropoloog, kan ik een organisatie inzichten geven op het gebied van mensen in relatie tot cultuur (verandering), organisatie en management. Mijn analyses weet ik om te zetten in concreet en praktisch advies op het gebied van HR-, People- en Talent Management en Leiderschapsontwikkeling. Geregistreerd TMA expert. Meer.

 

 

Frank JeeneFrank Jeene (1957), Associate Partner

Gespecialiseerd in competentie management en outplacement. Veel ervaring als HR adviseur en trainer. Inzetbaar als adviseur en coach.

Geregistreerd TMA expert. Meer

 

 

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.