Michelle van Leen

Freelance HR Business Partner, Organisatieadviseur en deskundige op het gebied van cultuur, organisatie en management.

Michelle van Leen is Associate Partner bij PRiMAN

Michelle van Leen

Michelle van Leen

Ik help organisaties om individuen en teams te ontwikkelen. Als Corporate Antropoloog doe ik dit binnen de context van de heersende cultuur van de betreffende organisatie.

Ik geef het management inzicht in de (complexe) culturele processen en ik bestudeer de manier waarop mensen binnen organisaties met elkaar omgaan en werken. Deze analyses combineer ik met praktische, kwalitatieve tools als TMA. De waardevolle informatie die ik daarmee verkrijg, zet ik om in advies met als doel de performance van mensen te optimaliseren.

PRiMAN biedt meteen de handvatten om concreet iets waardevols te doen met de verkregen inzichten. Een mooi vertrekpunt voor een solide en integraal HR beleid!

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.