Maarten van der Zanden

 Zelfkennis is de sleutel tot succes. ‘’Wanneer je weet over welke talenten en vaardigheden je beschikt, ben je in staat om een maximale bijdrage te leveren aan een groter geheel’’.

Maarten van der Zanden

Maarten van der Zanden

Mijn naam is Maarten van der Zanden en mijn passie is ontwikkelen. Voor, tijdens en na mijn opleidingen (HBO + Mastercoach NLP) ben ik actief in de rol van Trainer/Coach, Recruitment Consultant en nu als HR Consultant. Ik werk daarbij aan ontwikkeling van anderen en help organisaties om de juiste man/vrouw op een positie te plaatsen. Een objectief assessment geeft heldere en vernieuwde inzichten, hiermee wordt je zelfkennis vergroot. Zo ben jij  in staat betere keuzes te maken.

Ieder mens is in mijn ogen uniek en mede om deze reden geloof ik in de TMA – Methode, die voor elk mens op deze aarde een unieke rapportage kan genereren. De TMA vertelt mij dat ik een creatief, pragmatisch en doelgericht persoon ben met een intrinsieke motivatie in wat anderen drijft.

PRiMAN is voor mij een goede organisatie vanwege de gemeenschappelijke visie: “De intrinsieke motivatie van mensen is bepalend voor het succes van je organisatie”. Dankzij de inzet van het TMA – instrumentarium kan PRiMAN bij een iedere persoon op een snelle en efficiënte wijze achterhalen waar deze intrinsieke motivatie zit. Daardoor ben ik instaat om op laagdrempelige wijze mijzelf en anderen vanuit zelfkennis tot ontwikkeling te laten komen. Opdrachtgevers adviseer ik over het aannemen van de juiste persoon voor de functie. Verder ben ik binnen PRiMAN verantwoordelijk voor de competentie management, outplacementtrajecten en NLP Coach trajecten.

Graag kom ik met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Zoek contact met Maarten!

 

 

 

 

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.