Jan Prins

Oprichter en managing partner van PRiMAN, oftewel Chief Talent Driver ;-).

Performance coach, trainer en adviseur.

Sparring partner voor ondernemers, managers & directeuren. Specialist in vraagstukken op de intersectie van HR, IT en Management.

Jan Prins

Jan Prins

Thema’s

– Intrinsieke Motivatie
– Talent Performance
– Gecontroleerde Zelfsturing
– Preventieve Mobiliteit
– Duurzame Inzetbaarheid
– Talent Management
– Online Development

 

Waarom doe je dit werk?

“Ik heb geleerd dat het uiteindelijk altijd de individuele kwaliteiten van de mensen zijn die het succes bepalen. Een briljant plan mislukt als de uitvoering wordt overgelaten aan incompetente mensen. Van een nieuwe strategie komt niets terecht als de mensen die het betreft er geen interesse in hebben of niet goed worden aangestuurd. Daarentegen kan -in mijn visie- de juiste persoonlijkheid op de goede plek iedere baan in 3 maanden leren. Ik hecht dus ook wat minder waarde aan CV en opleiding dan de gemiddelde recruiter. Het gaat mij om de intrinsieke motivatie, als die goed is dan is succes in de job onvermijdelijk. Om dezelfde reden geloof ik ook niet zo in bonussen als middel om mensen tot prestatie aan te zetten of zogenaamd ‘stevig management’. Mijn doel is om zoveel mogelijk te werken met intrinsiek gemotiveerde mensen binnen PRiMAN en bij onze klanten.”

Jan is geaccrediteerd trainer TMA™ Methode en ook geregistreerd Gateway™ Reviewer. Hij heeft inmiddels vele tientallen mensen opgeleid en gecertificeerd tot TMA™ consultant. Hij heeft veel kennis van methoden en technieken op het gebied van management, selectie en werving. Veel ervaring in TIME sector en bij de rijksoverheid. Voor klanten vervult hij naast de expert rol ook vaak de rol van (business) coach. Sterk gericht op de vertaling van talent naar performance.

Jan over PRiMAN

Kandidaten over Jan

Zeer tevreden. Sterke punten vond ik:- toelichting op de methodiek- de samenhnag van de diverse aspecten, – er ruim de tijd is genomen om mijn persoonlijkheid in relatie tot XYXYXYX te bespreken, daar was alle tijd voor. (Ben)

Zeer tevreden. goed gesprek en aanvullende competentie matrix. Ik worstel nog een beetje met de concrete vertaling naar een werkomgeving. Maar wellicht ontdek ik dat zelf of krijg ik dat aangereikt tijdens het terugkoppeling telefoontje. (Hans)

Zeer tevreden. De wijze waarop het gesprek is verlopen en de ruimte die je krijgt om je bewust te worden. (Frank)

Zeer tevreden. De snelheid en bereikbaarheid is prima en verzorgd. De persoonlijke terugkoppeling is prettig. (Pieter)

Zeer tevreden. Met hoge persoonlijke interesse & onderzoeksbril op valideerde Jan de TMA (Tineke)

Ontevreden. ik heb geen uitgebreide toelichting gekregen. (Peter)

Zeer tevreden. Prima gesprek gehad met Jan Prins. (Olaf)

Bron: kwaliteitsmonitor

Hij is vader van 3 kinderen en is een enthousiaste zeezeiler en doet verder aan hardlopen, skiën & mountainbiken.

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.