Investeren met een rendement van 300%

Een investering die meer dan 10% rendement per jaar oplevert. Veel bedrijven zouden er voor tekenen. Een terugverdientijd van 3 maanden. Is dat mogelijk?

Jazeker! En het is nog eens heel eenvoudig ook.

hoe je van een kat een leeuw maaktBreng de kosten van een niet goed functionerende medewerker maar eens in kaart. Bijvoorbeeld een medewerker die maar de helft presteert van een vergelijkbare collega die zichzelf wel terugverdient, levert algauw een verliespost op van duizenden euro’s per maand. En stel nu dat deze niet goed functionerende medewerker ook nog eens zijn collega’s begint te besmetten. Of een grove fout maakt, een grote deal mist, een verkeerde beslissing neemt, of net ziek is als je hem nodig hebt.

Eerder onderzoek onder onze relaties en klanten liet zien dat over de gehele linie een rendementsverbetering van 3,4% realistisch is op basis van de implementatie van talent performance.

In individuele gevallen kan het rendement nog vele malen hoger liggen: 300% / jaar.

Ter illustratie en inspiratie hebben we een praktijk case beschreven van een interventie traject van een webdeveloper bij een software bedrijf.

De terugverdientijd van de beschreven interventie is 3 maanden geweest.

Vul hieronder uw volledige naam en email adres in, u kunt de praktijk case dan direct downloaden.


Uw voor- en achternaam*

Uw zakelijke emailadres*

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

About Jan Prins

Oprichter en Managing Partner van PRiMAN. Actief als performance coach & consultant. Heeft de focus op RIO: Reorganiseren, Innoveren & Optimaliseren. Bel mij direct op 06 50 637235 of jan@priman.nl Meer over Jan.
Tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Investeren met een rendement van 300%

  1. Kalyn says:

    I’m not quite sure how to say this; you made it exmeterly easy for me!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *