Frank Jeene

Formatieadviseur, leiderschapstrainer en provocatief coach. Functies waarbij er direct contact is met mensen. Mensen die mij bewegen.

Frank Jeene is Talent Partner bij PRiMAN

Frank Jeene

Frank Jeene

Het is mijn stellige overtuiging dat ieder mens beschikt over talenten. De een bagatelliseert zijn talenten, de ander weet niet eens wat zijn talenten zijn. Ook zijn er mensen die hun talenten kennen en inzetten. Mensen die vanuit passie, gedreven door hun talenten hun werk verrichten en hier energie uithalen.

Waarom doe je dit werk?

Vanuit mijn nieuwsgierigheid om mensen te leren kennen wil ik jou helpen om je talenten in kaart te brengen en door jou te coachen wil ik je helpen om je talenten verder te ontwikkelen. De TMA-methode is in mijn optiek een methode om jou en je organisatie te helpen naar de volgende fase. De fase waarbij talent het uitgangspunt wordt om organisaties in te richten. Vanuit mijn laatste functie waarbij ik als formatieadviseur hielp bij het inrichten van de Defensieorganisatie gebruikmakend van competentiemanagement is talent(management) de volgende logische stap. Matchen is het toverwoord, waarbij de organisatie het best kan uitgaan van de talenten van zijn medewerker.

In mijn optiek bestaat toeval niet. Op het moment dat zich een nieuwe levensfase aandiende  kwam ik in aanraking met de TMA-methode. Een methode die inzicht geeft in jouw talenten. Mijn TMA zegt dat ik een  natuurlijke leider ben die over zowel de zakelijke kant (Talent Dominantie & Verantwoording en Leiderschap) als de menselijke kant (Talent Sociale Empathie & Hulpverlenen) beschik. Mijn onafhankelijk rol die ik als adviseur heb vervuld gaf mij de mogelijkheid  om mensen te sturen en te overtuigen.

De missie van Frank is om mensen te helpen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen met behulp van de TMA methode en zo top performers te worden die vanuit hun passie  hun werk verrichten en er energie uit kunnen putten. Managers helpt hij om hun organisatie in te richten en te matchen met de talenten van hun medewerkers.

Frank voorspelt dat mede door de afgelopen periode waarin organisaties moeilijke tijden hebben ervaren zij ertoe gebracht worden om vanuit de talenten van hun medewerkers het werk in te richten. TMA is DE methode die hun daarbij op een efficiënte en adequate wijze kan ondersteunen.

Kandidaten over Frank

Met dank aan uw adviseur de heer F. Jeene voor zijn heldere, prettige en lekker concrete toelichting! (Michel)

Heel tevreden! (Najja)

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.