Diner Colleges Leiderschap

Jaarlijks organiseren we een exclusief diner college over een aspect van Leiderschap. Eens per jaar beogen wij hiermee het nuttige en het aangename op niveau te combineren. Een culinair letterlijk en figuurlijk hoogstaande belevenis op de 40ste (!) verdieping van de Haagse Toren. Met iedere keer een inspirerende gastspreker over zijn of haar vorm van leiderschap. Laatste keer werd het college verzorgd door Jan Baan. Hij keek terug op 35 jaar ondernemerschap vanuit het perspectief van Dienend Leiderschap.

Met het diner college richten wij ons op bestuurders, directeuren, ondernemers en commissarissen.

Voor meer informatie over het diner college neem contact op met Jan Prins.

Interessante avond! (Chris) Uitstekende sessie en smakelijk diner, met al deze voortreffelijke gasten (Peter)

Enige avond gisteren! Mooie formule, leuke mensen! (Carien), Was mooie avond! (Henjo) Heb genoten! (Oda) Hij was goed! (Richard)

Flamboyante avond; met veel inspirerende mensen; mooie discussie! (Dirk-Jan), Een bijzondere avond, dank je wel! (Ries)

Leuk divers gezelschap en erg aansprekend onderwerp. (Christine), Was een erg geslaagde avond! (Jacob)

 

Food for thought

Het diner college vindt steeds plaats in de Sky Suite van de Haagse Toren en kent een exclusieve opzet met maximaal 16 deelnemers. Tussen het voor en hoofdgerecht geeft een inspirerende talent performer een  college over Leiderschap. Tussen het hoofd- en nagerecht discussiëren we nog even door over het onderwerp. De colleges zijn integraal terug te beleven.

Eerdere edities

Het diner college vond plaats op 1 februari 2016 in de Haagse Toren.

Jan Baan deelde zijn visie op Dienend Leiderschap met 16 aanwezige leiders.

Lees het verslag of bekijk het integrale (60 min) video college.

Het diner college van PRiMAN is inmiddels een begrip en een jaarlijks terugkerende traditie geworden.

Dion Kotteman

Dion Kotteman diner college PRiMANCoachend Leiderschap. naar aanleiding van zijn boekje “Ga toch leidinggeven! – Een manifest tegen overmatig coachen“. Hij publiceerde ook de internationale besteller “de Projectsaboteur – een handleiding om IT projecten te laten mislukken”. Veel van inspiratie voor dit boek haalde hij echter uit bedrijfsleven, waaronder de tijd dat hij IT directeur was bij ING. Lees het verslag van de avond.

Henk Broeders

henk broedersIn 2013 was Henk Broeders onze gastspreker en talent performer. Hij had toen net afscheid genomen bij Cap Gemini. Henk keek aan de hand van zijn eigen TMA talent en motivatie analyse met de deelnemers terug op de sleutelmomenten in zijn carrière waarin hij opklom van Cobol programmeur tot bestuurlijk zwaargewicht. Zijn thema: Verantwoord Leiderschap. Lees het verslag van de avond of bekijk het integrale college en de aansluitende discussie op het PRiMAN videokanaal.

Piet Voogd

piet voogd gedeeld leiderschap priman diner collegeIn 2012 was onze gast spreker en talent performer: Piet Voogd, commandant Operations/IVENT bij het Ministerie van Defensie. Piet sprak met ons over Gedeeld leiderschap. Lees het verslag van de avond. Of bekijk wat reacties van de deelnemers of de samenvatting op het PRiMAN videokanaal.

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.