Coachingstraject “persoonlijk leiderschap”

Elke manager of ondernemer die zich ontwikkelt loopt tegen beperkingen en uitdagingen aan. U levert veel inspanning maar de resultaten blijven achter. Een gericht coachingstraject met veel persoonlijke aandacht helpt u om op een hoger niveau te functioneren wat zorgt voor hogere resultaten.

Ons “persoonlijk leiderschap” coachingstraject gebruikt intrinsieke overtuigingen en drijfveren als basis om die vaardigheden en competentieste ontwikkelen die de manager of ondernemer een stap verder helpen. Valkuilen zijn er om te omzeilen en het aanwezige talenten door een persoonlijk actieplan te ontwikkelen. Het coachingstraject kenmerkt zich door een vast stramien, overzichtelijke kosten en een meetbaar resultaat bij afronding van het traject.

Het ”persoonlijk leiderschap” coachingstraject bestaat uit 6 stappen:

1. Het traject start met een diepgaande analyse van de persoonlijkheid van de manager of ondernemer op 22 drijfveren. 

2. Opstellen van een persoonlijk referentie profiel dat dient als stip op de horizon waar we naar toe willen. Realisme is de essentie van ons traject door uit te gaan van de persoonlijke talenten en drijfveren en die koppelen aan de rol, functie en werkomgeving.

3. Analyseren van specifieke business issues. We doen dat op basis van de specifieke behoeften van de coachee.

4. Bespreken van de persoonlijke performance matrix. Deze is gebaseerd op de talentenanalyse en een competentieanalyse op basis van een 360 performance review.

5. Evaluatie inzichten opgedaan na stap 3 van specifieke business issues. Ook nu weer op basis van de wens en achtergrond van de coachee.

6. In deze afsluitende sessie stellen we een SMART persoonlijk actieplan op waarmee de coachee zelfstandig verder kan werken aan zijn eigen ontwikkeling.

 4 redenen om te kiezen voor ons ”persoonlijk leiderschap” coachingstraject

  • Wij werken aan uw performance op basis van uw talenten.
  • Wij gaan u niet veranderen maar transformeren naar een hoger niveau op de meest efficiënte manier.
  • Wij hanteren een effectief bewezen aanpak, die specifiek op uw situatie is toegeschreven.
  • Aandacht voor uzelf is indirect aandacht voor anderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, 

een prijsopgave of een kennismakingsafspraak!

Extra opties

 

Coaching is geen alternatief voor leiderschap. Dit coachingstraject dient u vooral te zien als een training met 100% persoonlijke aandacht. Onze aanpak is bewezen efficient en effectief.

 

Share: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.